EnglishItalianRomanian

Compania

Timar Audit pune clientul înaintea nevoilor personale, motiv pentru care vă vom putea oferi întotdeauna preţuri rezonabile pentru serviciile noastre. Ne angajăm să vă ţinem departe de hăţişul fiscal şi sa vă asigurăm o imagine fidelă a situaţiilor financiare. Încercăm să vă aducem liniştea de care aveţi nevoie pentru a vă desfaşura activitatea în cele mai bune condiţii. Când vine vorba de contabilitate, noi nu ne uităm doar la conturi: noi ne uităm la afacerea ta!

„Contabilitatea este arta și ştiinta stăpânirii afacerilor.”

Considerăm comunicarea şi corectitudinea a fi elemente cheie pentru o colaborare eficientă şi prosperă în cadrul serviciilor oferite.

Societatea dispune de o echipă profesională şi este membră a Corpului Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România, a Camerei Auditorilor Financiari din România, şi a Camerei Consultanţilor Fiscali.

Dacă vreţi să aflaţi mai multe detalii despre serviciile noastre vă invităm să navigaţi şi pe pagina de servicii.

Ce spun clienţii noştri

Vrei sa beneficiezi de servicii profesionale si competitive? Vrei sa ai parte de sustinere in ceea ce intreprinzi? Vrei sa stai linistit in ceea ce priveste contabilitatea firmei tale? Nimic mai simplu: Timar Audit! Suport si consultanta de calitate si cu profesionalism! O echipa de incredere!
Oana Dinca
Din 2009, Timar Audit, asa cum afirma si in scurta prezentare, imi asigura linistea de care am nevoie pentru desfasurarea activitatii societatii mele. Cum se intampla acest lucru? este simplu: suport si consultanta la un inalt nivel de profesionalism. Recomand cu toata increderea.
Tatiana Stanciu
Lucrez de aproximativ 9 ani cu Timar Audit si intotdeauna am gasit aici suportul necesar, consultanta de specialitate si profesionalism la cote maxime. Recomand cu toata increderea !
Corina Gheorghe
Multinationala pe care o reprezit, ca Sef Contabil, colaboreaza cu Timar Audit de 6 ani. Colaborarea este excelenta. Va multumim pentru suport si consultanta. Recomandam cu incredere!
Camelia Dumitrescu
Intrebarile nu au ramas fara raspuns iar problemele nu au ramas nesolutionate in colaborarea noastra. Am primit suport, consultanta si servicii excelente.
Teo Dumitrescu
Call Now Button
Deschide chatul
Scrie-ne pe Whatsapp